Over de workshops

Het doel van de workshop is je weerbaarheid tegen (zelf) stigma vergroten en je kijk tegen je leven met hiv ten positieve veranderen.

Per workshop doen maximaal acht mensen mee. De focus ligt op ervaringen delen over leven met hiv, tips en oefeningen om met negatieve gevoelens en negatieve reacties over je hiv om te kunnen gaan.

Aan de workshop is een onderzoek verbonden om te kijken hoe effectief deze workshop is. Dit houdt in: drie keer een vragenlijst invullen (voor deelname aan de workshop, na deelname aan de workshop en 3 maanden na de workshop). Als vergoeding ontvang je een cadeaubon ter waarde van € 50.

Om mee te kunnen doen moet je hiv hebben, 18 jaar of ouder zijn en de Nederlandse of Engelse taal machtig zijn. Door mee te doen help je een programma te ontwikkelen dat gericht is op het verbeteren van het welzijn van mensen met hiv. 

Voor meer informatie en vragen over de workshop kun je contact opnemen met een van de onderzoekers (Yvonne van der Kooij of Roy Willems) van het project via reset@ou.nl of 045 576 27 63.

Lees het interview met Yvonne op hellogorgeous.nl
Lees het interview met de begeleiders op hellogorgeous.nl